==) NOVOLETNE ZAOBLJUBE - ZAŽIVITE BOLJŠE ŽIVLJENJE...

Zagotovo imate za naslednje leto nove cilje in nove želje... Določite si novoletne zaobljube in si postavite realne cilje, ki jih želite doseči v naslednjem  letu. Vendar se poskušajte pripraviti na možne spodrsljaje in neuspehe, ki jih vzemite kot izzive in ne kot ovire.

Spremenite nekaj v svojem  življenju, vnesite nekaj novega v življenje in spremenite vzorce dosedanjega razmišljanja in delovanja. Poskusite nekaj povsem  novega in zaživite boljše, srečnejše in bolj povno življenje.

"Življenje lahko razumemo samo za nazaj, živeti pa ga je treba naprej."
[Soren Kierkegaard]

  • Več časa preživite s pomembnimi ljudmi v vašem življenju...

Več časa posvetite ljudem, ki so vam res blizu in ki vam veliko pomenijo in jih imate radi. Pa naj bodo to družina, prijatelji ali sodelavci. Držite se ljudi ob katerih se dobro počutite, vas napolnjujejo s pozitivno energijo in vam dajejo oporo v življenju, ko jo potrebujete.

  • Privoščite si več spanca...

Imejte v mislih, da vas dober spanec ohranja mlade in vas »polni« z energijo, ki jo potrebujete za vsakodnevne aktivnosti. Pred spanjem si privoščite vročo kopel, skuhajte si čaj in se uležite na udobno ležišče in dober vzglavnik. Tako boste imeli dober imunski sistem, učinkovitost možganov bo mnogo večja prav tako pa koncentracija.

  • Bodite bolj aktivni...

Zagotovo se zavedate pomembnosti aktivnosti v življenju, pa vendarle vseeno oklevate. Vaše telo potrebuje nekaj aktivnosti, da ostanete zdravi in polni energije. Če se ne morete spraviti k teku pa pojdite na sprehod, telo vam bo zagotovo hvaležno.

  • Vzemite si več časa za sprostitev...

Privoščite svojemu telesu več časa za sprostitev in nego telesa. Odkrijte katere stvari vas sproščajo in osrečujejo in jim posvetite več časa. Preberite kakšno dobro knjigo, privoščite si masažo, več časa se družite s prijatelji...

  • Zmanjšajte ali prenehajte s kajenjem...

Ker je opustitev kajenja izjemno težko doseči vam priporočam, da vsaj zmanjšate kajenje. Samo pomislite, nič več smrdljivega zadaha in smrdljive obleke. Prav tako pa lahko veliko denarja prišparate in si privoščite »luksuzno« potovanje.

  • Izgubite odvečne kilograme...

Če se ne počutite dobro v svojem telesu in ste mnenja, da bi se boljše počutili v kolikor bi izgubili nekaj odvečnih kilogramov potem naredite načrt kako boste to dosegli. Najprej boste morali spremeniti način prehranjevanja, nato pa se začeti malo več gibati. Če se boste držali zdravega načina prehranjevanja in vsaj tri dni v tednu posvetili športni rekreaciji boste zagotovo bolj zadovoljni s svojo postavo in samim seboj.

  • Načrtujte dostojne počitnice...

V kolikor vam dopuščajo finance si vsaj enkrat na leto privoščite dostojno počitnikovanje. Pojdite na kakšno fascinantono in luksuzno potovanje nekam daleč stran – stran od vseh skrbi. Dopust načrtujte že pol leta vnaprej, saj boste imeli tako nekaj, kar vas bo veselilo in kar boste nestrpno pričakovali.

  • Zmanjšajte dolgove...

Dobro veste, da vam krediti in posojila prinašajo v življenje tudi negativne posledice kot so napor in stres. Poskušajte imeti vaše finance povsem pod nadzorom in sestavite letni proračun vaše porabe. Ne odstopajte od načrta letne porabe!

  • Poslovite se od preteklosti in odprite »vrata« v boljšo prihodnost!

Ohranite dobre spomine in spomine ljubezni, vendar pozabite na stvari, ki vam v srcu povzročijo bolečino in žalost. Vi ste kreatorji prihodnosti in ustvarite si prihodnost kakršno si vi želite. Dajte si možnost »živeti« življenje!

"Vsak dan je potrebno živeti posebej in uživati v življenju, ne pa se odpovedovati stvarem, da bo nekoč boljše". [Boris Vene]

Avtor: Blaž Bejuk


==) POVPRAŠEVANJE

Pisanje besedil - kontaktPovpraševanje za pisanje strokovnih ali splošnih člankov
nam pošljite na:
E-mail: storitve.info@gmail.com,
ali pa nas pokličite na Tel: 040 360 476